STAY SOFT.
IT LOOK BEAUTIFUL
ON YOU.

LASER-ONTHARING

GRATIS TESTSESSIE EN RESULTAAT WAARBORG

De laser-ontharing wordt bij ons uitgevoerd door een verpleegkundige van Laserontharing.be. Normaal gezien kan iedereen genieten van permanente laser-ontharing. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen de snelste resultaten. Witte en grijze haren zijn niet te verwijderen met de laser. Mensen met een donkere huid zijn moeilijk te behandelen. Maar dankzij een testsessie zal de doeltreffendheid al dan niet bevestigd worden.

Werkwijze
De laserenergie (810 nm) dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment (melanine) van de haarwortel raakt, wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel definitief. De meesten ervaren de behandeling als minder pijnlijk dan een hars-ontharing.

Voordelen
Reeds vanaf het begin beleef je het comfort van een zachte huid. Problemen van naar binnen groeiende haartjes zijn verleden tijd, aangezien er geen haartjes meer groeien. Een stekelig gevoel en ontstekingen zijn onbestaande.

RESERVEER JE BEHANDELING

ENKEL OP AFSPRAAK

Onze behandelingen zijn enkel op afspraak. Via het reservatiefomulier kan je een afspraak maken. We contacteren je om de afspraak te bevestigen of om op een ander tijdstip af te spreken.