YOUR BODY
DESERVES THE BEST.

Lichaams-
behandelingen

BODYPEELINGS EN LICHAAMSPAKKINGEN

Elke behandeling bestaat uit een bodypeeling en pakking en het rijkelijk aanbrengen van een voedende verzorging.

Bodypeeling: Een zachte verfijnende scrub die onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert. De huid wordt superzacht. Ideaal voorafgaand aan een lichaamsbehandeling, zonvakantie of vóór het gebruik van bruin zonder zon. De huid wordt nadien goed gehydrateerd en gevoed.

Pakking: Een zuiverende, ontgiftende of voedende lichaamspakking is een intense behandeling van het lichaam. De pakking gaat de huid verzachten en herstellen. Naargelang het type pakking gaat deze voeden, hydrateren, kalmeren, verzachten, energie geven, stimuleren etc.

Marie Stella Maris
Tan-Luxe en Benamor, verkrijgbaar bij Sandra Bruyns

ONTSPANNENDE MASSAGES

VOOR HET HELE LICHAAM OF VOOR DE RUG

Een heerlijke rug- of lichaamsmassage is het toppunt van ontspanning.

Lichaamsmassage: Ontspannend voor het hele lichaam. Een ontspannende massage om spierspanning te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Je komt totaal tot rust.

Rugmassage: Verlaagt de spierspanning. Geconcentreerd op de rug, nek en schouders om de spierspanning te verminderen en een uitgerust gevoel te geven.

RESERVEER JE BEHANDELING

ENKEL OP AFSPRAAK

Onze behandelingen zijn enkel op afspraak. Via het reservatiefomulier kan je een afspraak maken. We contacteren je om de afspraak te bevestigen of om op een ander tijdstip af te spreken.