NOTE TO SELF:
RELAX.

VERWEN-
ARRANGEMENTEN

Een halve dag ontspanning met de focus op het thema van jouw keuze. Geef jezelf deze tijd cadeau: even weg uit het dagelijks leven ofwel regelmatig als een welverdiende must. Als speciale voorbereiding voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat je het wil. Een greep uit onze arrangementen:

Anti-stress arrangement: Je lichaam moet veel doorstaan tijdens de zwangerschap. Neem de tijd om jezelf compleet te laten verzorgen en verwennen. De behandelingen ontspannen de spieren, versterken het afweersysteem.

Party arrangement: Om te schitteren en te stralen op een bijzondere avond … Je zal bruisen van energie en zelfvertrouwen dankzij de bodypeeling, Gelish manicure, Shiseido Facial, epilatie van de wenkbrauwen en de avond make-up of Marc Inbane tanning spray van gezicht en hals.

EEN MOMENT VOOR JEZELF

VAN TOTAL ZEN TOT EEN BRUID ARRANGEMENT

Mama time arrangement: Je lichaam moet veel doorstaan tijdens de zwangerschap. Neem de tijd om jezelf compleet te laten verzorgen en verwennen. De behandelingen ontspannen de spieren, versterken het afweersysteem.

Bruid arrangement: Met 4 verspreide behandelingen maken we je klaar voor de mooiste dag van je leven. Geniet van gezichtbehandelingen, proef make-up, epilatie van de wenkbrauwen, een bodypeeling, een pedicure met massage, een luxe handverzorging en bruidsmake-up.

RESERVEER JE BEHANDELING

ENKEL OP AFSPRAAK

Onze behandelingen zijn enkel op afspraak. Via het reservatiefomulier kan je een afspraak maken. We contacteren je om de afspraak te bevestigen of om op een ander tijdstip af te spreken.