FACIALS
ARE THE WORKOUTS
FOR YOUR SKIN.

Gezichts-
behandelingen

Sandra Bruyns Beauty + Cosmetology wil je huid in optimale conditie brengen. Dat doe ik door het combineren van een behandeling met speciaal voor jouw huid samengestelde producten die jouw huid precies geven wat ze op dat moment nodig heeft.

De behandeling begint met een intake gesprek en een zorgvuldige diagnose van jouw huid. Ik bekijk of je levensstijl invloed heeft op de conditie van de huid en wat jouw cosmetische geschiedenis is. Daarna stel ik een persoonlijk behandelplan op. Daarbij hoort ook een uitgebreid huidverzorgingsadvies voor de dagelijkse thuisverzorging.

Zo worden de producten helemaal op jouw huid afgestemd en kan je de best mogelijke resultaten behalen.

ALLEEN DE
BESTE MERKEN …

UNIEKE FACIALS

LUXE GEZICHTSBEHANDELINGEN BIJ SANDRA BRUYNS

In een zoektocht naar tijdloze schoonheid gaat Sandra Bruyns verder dan gewone gezichtsbehandelingen: door veroudering aan te pakken waar het begint. De uitzonderlijke crèmes, serums, behandelingen van Natura Bissé, Perricone MD,  Susanne Kaufmann, Mesoestetic, Verso en Shiseido presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. Topreferenties met een bewezen resultaat op het gebied van anti-aging.

Je kan werken op lijntjes, rimpels, pigmentatie, veroudering, verslapping, acne, etc. Ik zal je steeds opnieuw adviseren naar gelang de seizoenen, hormonale schommelingen, ziekte, periodes van stress, voor een belangrijke gebeurtenis, … Ik adviseer en begeleid je graag bij het maken van de juiste keuze voor een behandeling en producten volgens je wensen en budget. Door de juiste samenwerking gaan we voor het hoogst haalbare resultaat voor jouw huid.

RESERVEER JE BEHANDELING

ENKEL OP AFSPRAAK

Onze behandelingen zijn enkel op afspraak. Via het reservatiefomulier kan je een afspraak maken. We contacteren je om de afspraak te bevestigen of om op een ander tijdstip af te spreken.

merken van behandelingen, skin care, parfum en make up