YOUR HAND
FITS IN MINE, LIKE IT’S MADE
JUST FOR ME.

Manicure

Mooie verzorgde handen zijn je persoonlijke visitekaartje. Een goede hand- en voetverzorging hoort bij onze essentiële basishygiëne.

Laat je handen verwennen: nagels knippen, vijlen, polijsten van de nagels, peeling van de nagelriemen en de handen, zuiverend en verzachtend handbad, cuticle response, velletjes verwijderen, handmassage met handcrème, essential nail serum, calcium nail whitener, … het kan allemaal bij Sandra Bruyns.

Alle manicure worden uitgevoerd met KOH Nail Cosmetics.

nagels lakken en verzorgen met nailserum van Koh, verkrijgbaar bij Sandra Bruyns
voetverzorging Susanne Kaufmann bij Sandra Bruyns

PEDICURE

PROFESSIONELE VERZORGING TEN VOETEN UIT

Een goede voetverzorging hoort bij onze essentiële basishygiëne. Maar sommige zaken kun je beter aan een specialiste overlaten zoals eelt, kloven, eeltpitten, etc. Met een regelmatige pedicure (elke 3 tot 6 weken) in het instituut kun je probleemloos vertrouwen op je belangrijkste onderdanen.

Kies je voor een voetverzorging dan verwen ik je voeten met een intensieve peeling, een masker en relaxerende voetmassage.

Heb je last van eelt, kalk- en schimmelnagels? Dan raad ik je een mesopeel behandeling aan.

RESERVEER JE BEHANDELING

ENKEL OP AFSPRAAK

Onze behandelingen zijn enkel op afspraak. Via het reservatiefomulier kan je een afspraak maken. We contacteren je om de afspraak te bevestigen of om op een ander tijdstip af te spreken.

merken van behandelingen, skin care, parfum en make up