Een behandeling reserveren

Reserveer een behandeling via onderstaand formulier.

Onze behandelingen zijn enkel op afspraak. Gelieve dit aanvraagfomulier in te vullen. Ik contacteer je om de afspraak te bevestigen of om op een ander tijdstip af te spreken.

Reserveer je behandeling hier

4 + 2 = ?

Goede afspraken.

Wanneer je een afspraak heeft.
Kom goed op tijd zodat je in alle rust van je behandelingen kan genieten. Tijd die we verliezen omdat je te laat komt, zal resulteren in een verkorting of aanpassing van je behandeling zonder prijsvermindering van de initieel geboekte behandeling.

Zet aub uw mobiele telefoon uit!
Dit voor uw eigen ontspanning .

Annuleringsvoorwaarden.
Als je genoodzaakt bent je afspraak te annuleren, gelieve dit dan minstens 24 uur vooraf te doen. In geval van laattijdige annulatie, zal 50% van de behandeling aangerekend worden. Annulatie kan enkel via telefoon 03 314 87 56. (niet via sms – e-mail – messenger – of andere).

Voor vrouw en man.
Onze behandelingen zijn zowel voor dames als heren.

Je gezondheid.

Gezond genieten
Vertel ons a.u.b. voor het begin van je behandeling of er specifieke belemmeringen zijn zoals een hoge bloeddruk, hartkwaal, stofwisselingsstoornissen, kanker of behandelingen hiervan, epilepsie, allergieën. Of als je zwanger bent of binnenkort een operatie moet ondergaan.

Je mening.

Wij staan altijd open voor je mening!

Zijn er vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen steeds trachten al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.