A SMILE
IS THE BEST MAKE-UP
A GIRL CAN WEAR.

MARILYN MONROE

MAKE-UP

Een receptie, bruiloft, feestje, communie, zakelijke bespreking, sollicitatie, etc. Gebruik een primer voor gezicht en ogen zodat de make-up de hele dag perfect blijft zitten. Vul aan met lichte camouflage op de juiste plaatsen en kleine accenten om een mooie natuurlijke look te creëren die uw totale uitstraling ondersteunt.

Je kan kiezen tussen een touch-up na een gezichtsbehandeling, een lichte natuurlijke dag make-up of een feest make-up. De feest make-up heeft als basis een primer voor gezicht en ogen, zodat deze de hele dag of avond perfect blijft zitten. Er wordt gewerkt met concealer, highlighters en extra producten om een mooie look te creëren.

Shiseido make-up
Delilah make-up verkrijgbaar bij Sandra Bruyns

WORKSHOPS

VOLG EEN LEUKE CURSUS

Denk je ook wel eens: wat is nu de juiste foundation voor mij qua textuur of kleur? Wat kan ik best benadrukken in mijn gelaat? Wil je eens een totaal nieuwe uitstraling? Gewoon wat extra tips? Dan is een make-up cursus iets voor jou! Heb je graag een heel natuurlijke of liever een feestelijke make-up? Welke tinten laten mij het meeste stralen?
Schrijf je snel in voor een workshop.

RESERVEER JE BEHANDELING

ENKEL OP AFSPRAAK

Onze behandelingen zijn enkel op afspraak. Via het reservatiefomulier kan je een afspraak maken. We contacteren je om de afspraak te bevestigen of om op een ander tijdstip af te spreken.

merken van behandelingen, skin care, parfum en make up