BE YOUR OWN KIND
OF BEAUTIFUL.

BODY + BATH Producten

NIEUW: 100% ORGANISCH

In een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe gaat Sandra Bruyns verder dan de gewone huidverzorging. Je vindt bij ons een bijzonder assortiment eigentijdse nichemerken op het gebied van huid- en lichaamsverzorging. Nieuw zijn de 100% natuurlijke producten van Susanne Kaufmann, het zonbeschermingsproduct Coola en de Portugese bodyproducten van Benamor.

Marc Inbane

MAKE-UP

VOOR ALLE GELEGENHEDEN

Of je nu kiest voor een touch-up na een gezichtsbehandeling, een lichte en natuurlijke dag make-up of een schitterende feest make-up … wij zorgen voor een prachtige look en uitstraling die perfect blijft zitten. Onze topmerken staan garant voor absolute luxe en schoonheid. Nieuw is het Britse merk Delilah, wat betekent ‘verleidelijk’, maar is ook de naam van een zachtroze rozensoort, een onvervalst schoonheidsicoon.

FACIAL + ANTI-AGING

OP MAAT VAN JOUW HUID

MEN

HUIDVERZORGING VOOR DE VEELEISENDE MAN

De moderne man ondervindt heel wat stressfactoren en een voortdurende stroom van informatie. De huid kan hierop reageren door droogte, overmatige talgproductie en ongezonde poriën. Onze behandelingen met mooie topproducten geven je huid opnieuw het vermogen deze stressfactoren zelf te bestrijden.

PRODUCTEN ONLINE BESTELLLEN

GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO

Natuurlijk kan je bij ons producten, parfums of cadeaubonnen bestellen via e-mail. Je bestelling wordt verstuurd na betaling. De levering in België is gratis vanaf een bestelling van € 50.

merken van behandelingen, skin care, parfum en make up