COME ON BABY
LIGHT MY FIRE!

THE DOORS

Lumi8 lichttherapie

ZORGT VOOR HERNIEUWDE CELENERGIE

Intense LED Light facial system
Lumi8 Sybartic (made in the USA), is een krachtig, intens LED-licht gezichtspaneel. De techniek van Lumi8 heet ‘photo regulation’. LED-licht dringt in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie. Deze vernieuwde celenergie zorgt voor vorming van collageen, verbetering van de bloedsomloop, stimulering van de fibroblasten, verhoging van de stofwisseling, ontgifting en onderdrukking van MMP1. Goed voor anti-aging, huidverstrakking, huidverjonging, couperose, acne en wondheling.

LED Therapie
Led – lichttherapie biedt een pijnloze oplossing voor een gezondere, jonger uitziende huid door het verstrekken van veilige, niet invasieve, pijnloze behandelingen voor alle huidtypes, voor vrouwen en mannen. Het volledige LED-lichttherapie programma zal bijdragen tot het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, verkleinen van de poriën, huidverstrakking, weefselgenezing, collageenstimulatie en ontgifting bevorderen.

RESERVEER JE BEHANDELING

ENKEL OP AFSPRAAK

Onze behandelingen zijn enkel op afspraak. Via het reservatiefomulier kan je een afspraak maken. We contacteren je om de afspraak te bevestigen of om op een ander tijdstip af te spreken.

merken van behandelingen, skin care, parfum en make up