Dr Perricone

MD Perricone, de specialist in healty aging

Dr. Perricone is een toonaangevende dermatoloog, wereldwijd bekend als expert in ‘healthy aging’. Hij is uitvinder, opleider en pionier op het gebied van inflammation-aging theory (veroudering door ontsteking in de cellen). Zijn missie is uiterlijke schoonheid bereiken door innerlijke gezondheid te bevorderen (beauty from the inside out and the outside in). Door het ontstaan van ontstekingen in alle organen tegen te gaan, komt de ware schoonheid en gezonde uitstraling van de huid naar boven.

Uit zijn onderzoek is gebleken dat het ontstaan van ontstekingen op cellulair niveau kunnen leiden tot huidveroudering en ziektes. De ontstekingen kunnen onstaan door:
· Roken
· Verminderde werking van het immuunsysteem
· Te veel UV straling
· Hormonale verandering
· Stress
· Het eten van teveel suikers

Door de ontstekingen zoveel mogelijk te beperken houden we de huid jong en gezond. Door het volgen van het 3 stappen programma van Dr. Perricone zal je al snel verschil merken in de huid en de algehele gezondheid.

Dit MD Perriconeprogramma bestaat uit:
· Een ontstekingremmend dieet
· Doelgerichte voedingssupllementen (nutriceuticals)
· Clinical skincare (cosmeceuticals)
De huidverzorging bevat werkstoffen die veel meer doen dan de gewone cosmetica. Het is wetenschappelijk onderbouwde cosmetica met zichtbaar resultaat, het pakt gericht problemen en schade aan. Dr. Perricone heeft ieder product zelf ontwikkeld en samengesteld met gepatenteerde ingrediënten. Ze werken op basis van de nieuwste technologieën, de werkstoffen zijn hooggeconcentreerd en geven maximaal resultaat.